rijden

angst bij het rijden


Je rijdt misschien al jaren of bent net begonnen, maar angst kan je op elk moment overvallen. Soms lijkt het alsof je er niets tegen kan beginnen. Alsof rijden misschien gewoon niets meer voor jou is.

Althans, dat gevoel had ik toch.

Ik ben ook een hele tijd ontzettend bang geweest. Zo bang zelfs dat gewoon op een stilstaan paard zitten al teveel was.


Ik begrijp jouw angst dus als geen ander! Het goede nieuws is, dat als ik die angst heb kunnen overwinnen, dat jij dat ook kan!

Stap voor stap gaan we jouw grenzen verleggen. We vertrekken van wat zonder problemen lukt (of dat nu een rondje galopperen in de piste is of enkel ernaast staan) en bouwen daarop verder. Want dat is het belangrijkste. Het mag spannend zijn, maar ik ga je niet in het diepe gooien. 


Dit kan met jouw eigen paard of met een van mijn paarden. Wat jou het meest op je gemak stelt!

(rij)lessen en initiatie paardrijden


Wil jij graag leren rijden op een plek waar de paarden echt paard mogen zijn en hele dagen vrijuit kunnen bewegen? 

Wil jij graag de kans krijgen om een band op te bouwen met het paard waarmee je rijdt en niet elke week en nieuw paard te krijgen?

Wil jij graag individueel begeleid worden?

Dan bij je bij mij aan het juiste adres!


Bij ons kan iedereen, kinderen en volwassenen, terecht voor paardvriendelijke rijlessen op maat van de ruiter. Of je nu nog nooit een paard van dichtbij hebt gezien, als kind al hebt paardgereden, al enkele lessen op een andere plek hebt gevolgd, je bent welkom bij mij en mijn paarden.


De lessen worden telkens individueel of eventueel per twee gegeven. De eerste lessen ligt de nadruk op rustig kennismaken met mij en de paarden. Dat doen we vanop de grond. We doen grondwerk en je leert meer over wat voor dier een paard juist is. Je leert ook poetsen, opzadelen ...

Daarna gaan we aan de slag van in het zadel. Omdat veiligheid voorop staat beginnen we aan een touw. Ik stuur en stop het paard, zodat jij je kan concentreren op je eigen zit, houding, gevoel ... Later gaat dat touw eraf en rij je zelfstandig verder. 

De paarden hebben elk hun eigen en totaal ander karakter. We gaan kijken bij welk paard jij je het best voelt en welke het beste aansluit bij jouw doelen.


Deze lessen gaan altijd door op mijn locatie in Rillaar.

NEEM CONTACT OP

BTW: BE0707.820.777

VOLG ME

Copyright © Alle rechten voorbehouden

Net als ik doe tijdens mijn trainingen, gebruikt ook deze website cookies.

Helemaak ok!